Skip to main content

LVI-TUOTTEET JA ASENNUKSET

VERKKOKAUPASTAMME

Talotekniikka Borg Oy, Tampere

Lue lisää tuotteesta

Oras Stela 4806F on pesuallashana, jossa on kiinteä juoksuputki, Bidetta-käsisuihku ja joustavat kytkentäputket. Hanassa on integroitu poresuutin, jonka kulmaa voidaan säätää veden roiskumisen estämiseksi.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

Oras Stela on pesuallashana, jossa on kääntyvä juoksuputki, Bidetta-käsisuihku, pesukoneventtiili

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

Pesuallashana, jossa on Bidetta-käsisuihku, ripustin ja 1,75 m pitkä suihkuletku.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

Mattamusta pesuallashana, jossa on Bidetta-käsisuihku, kiinteä juoksuputki, suihkuletku (1.75 m) ja ripustin. Hanan vivussa on veden lämpöä ja virtaamaa rajoittava ekonappi.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

mattamusta termostaattinen sadesuihkuhana, jossa on pyöreä, halkaisijaltaan 200 mm suihkulautanen, 1-toiminen Oras Apollo -käsisuihku (halkaisija 95 mm), käsisuihkun pidike, suihkuletku ja suihkutanko. Hanan lämmönsäätökahvassa on lämpötilanrajoitin, joka voidaan ohittaa nappia painamalla. Hanassa on Ecoflow-virtaamasäädin, roskasihdit ja yksisuuntaventtiilit. Oras-tuotteiden musta väri on toteutettu kestävällä nanokeraamisella pinnoitteella, jonka ominaisuutena on erittäin matta mutta samalla liukas ja likaa hylkivä pinta.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

Oras Optima sadesuihkussa on neliönmuotoinen sadesuihkulautanen, käsisuihku ja juoksuputki. Sadesuihkuhanan käsisuihkussa on kolme säätövaihtoehtoa, joista voi valita suihkun voimakkuuden. Käsisuihkun siivilä on helposti puhdistettava. Suihkuteline, seinäpidike käsisuihkulle ja seinään kiinnitettävä saippuateline sisältyvät toimitukseen.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

IDO Glow 60 lattia-wc kaksitoimisella huuhtelulla, ilman kiinnitysreikiä
IDO Glow on piiloviemäri-wc, jossa on viemäröinti lattiaan S-lukolla. Wc-jalassa ei ole kiinnitysreikiä, joten lattia-wc kiinnitetään liimakiinnityksellä. Wc-istuimen Rimfree-malli eli huuhtelukaulukseton muotoilu sekä pinnan Smart-lasite helpottavat pöntön puhdistusta ja siistinä pitämistä. Wc-pöntössä on kaksoissäiliö ja Fresh wc -raikastintoiminto. Wc:n kaksitoiminen huuhtelu säästää vettä, kun huuhtelun suuruuden voi valita tarpeen mukaan. Pienemmän huuhtelun vesimäärä on kaksi litraa ja isomman neljä litraa.
sis. vanhan pöntön irroituksen ja kierrätyksen.

Voit pyytää tarjouksen myös muista wc istuin malleista.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

keittiöhana, jossa on pesukoneventtiili ja kääntyvä juoksuputki 120° (juoksuputki on mahdollista rajoittaa 40° – 80°). Pesukoneventtiilissä on keraaminen käyttöventtiili (90° auki – kiinni)

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

NIBE SPLIT BOX on ilmavesilämpöpumppujärjestelmä, jossa yhdistyvät split-tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut. Lämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE AMS 10 tai AMS 20, joka kykenee tuottamaan lämpöä jopa –20°C pakkasiin asti.

Järjestelmän sydämenä on NIBE VVM S320 sisäyksikkö, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Siinä on valmiina myös lämmönjakoon tarvittavat komponentit. Lämpöpumppu ja sisäyksikkö liitetään Splitbox-yksiköllä, kylmäaine kiertää sen ja ulkoyksikön välillä.Sisäyksikön 9 kW lisävastus tuottaa tarvittavan lisälämmön, lisäksi laitteen yhteyteen voidaan korjausrakentamisessa asentaa ylimääräinen lisävastus. NIBE VVM S320:ssä on sisäänrakennettuna lämmönjaon asennukseen tarvittavat osat kuten puskurivaraaja (26 l), paisuntasäiliö ja kiertovesipumput. Tehovahti on mukana vakiona. VVM S320:ssä on sisäänrakennettu WiFi ja siitä tulee luonnollinen osa internetiin liitettyä kotiasi. Fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan. Voit valvoa ja ohjata järjestelmää täydellisesti älypuhelimella tai tabletilla.

pyydä tarjous, jokainen lämpöpumppu mitoitetaan kiinteistöön sopivaksi.

Tilaa tästä
Suihkusetti

Lue lisää tuotteesta

Oras Optima Style -suihkusettiin kuuluu käsisuihku jossa valittavana kolme erilaista suihkuvaihtoehtoa (normaali, hierova ja sade), maksimissaan 720 mm pituinen suihkutanko, säädettävä käsisuihkun pidike, saippuateline ja 1750 mm pitkä suihkuletku, joka pyörii liittimestään estäen letkun kiertymisen. Silikonisuuttimien ansiosta käsisuihku on helppo pitää puhtaana.

Tilaa tästä

Lue lisää Jäspi Tehowatti Air Splitistä

Jäspi Tehowatti Air Split on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää energiatehokkaasti talon ja käyttöveden. Voidaan liittää lattialämmitykseen tai kiinteistössä jo oleviin lämpöpattereihin. Sopii toimintateholtaan useimpiin omakotitaloihin (50-200 m²). käyttöalue -20 °C asti helppokäyttöinen, suomenkielinen käyttövalikko, tuottaa max. 58-asteista vettä.

Pyydä tarjous, jokainen lämpöpumppu mitoitetaan kiinteistöön sopivaksi.

Tilaa tästä

Lue lisää tuotteesta

NIBE S1255 – 12R maalämpöpumppu invertterillä

Tämä maalämpöpumppu mukautuu talon energiantarpeeseen ja sen vuosihyötysuhde on optimaalinen. Se lisää arjen helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen ja säästää energiakustannuksissa. Maalämmitysjärjestelmä ohjautuu automaattisesti ja osaa huomioida toiminnoissaan myös sääennusteet. Maalämpöjärjestelmän energiansäästöä voidaan optimoida Smart Price Adaptation -pörssisähköohjauksella. NIBE maalämpöpumppua ohjataan joko selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink-sovelluksen avulla. Kooltaan matala maalämpöpumppu sopii moneen tilaan. NIBE S1255 – 12R maalämpöpumppu sisältää 180 l lämminvesivaraajan.

NIBE S-sarjan ohjaus myUplink-sovelluksella

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta lämmitysjärjestelmää voidaan ohjata kätevästi älypuhelimella tai tabletilla NIBE:n oman myUplink-sovelluksen kautta. Sen avulla lämpöpumppujärjestelmän toiminnasta saa helposti ja nopeasti reaaliaikaisen tilannekatsauksen. Sovelluksen perustaso mahdollistaa pumppujärjestelmän valvonnan ja Premium-taso sen hallinnan etäohjauksella.

NIBE Smart Price Adaptation on lämpöpumppujärjestelmän älykäs ominaisuus, joka on suunniteltu pienentämään sähkölaskua. Lämpöpumpulle välitetään myUplink-sovelluksella Nord Pool Spot -sähköpörssistä sähkön tuntihinnat seuraavalle päivälle. Lämmitysjärjestelmä optimoi lämmityksen tämän tiedon avulla.

Pyydä tarjous, jokainen lämpöpumppu mitoitetaan kiinteistöön sopivaksi.

Tilaa tästä

LVI-tuotteet asennettuna

Lisää haluamasi tuotteet valikosta

Tilaajan tiedot